fbpx
Megvédtük egy trafik eladóját! – Sikertörténet #1

Megvédtük egy trafik eladóját! – Sikertörténet #1

Valós esetek

A médiában lépten-nyomon megvalósult rablásokról és betörésekről tudósítanak, azonban a biztonságtechnikai cégek által megakadályozott kísérletekről már jóval kevesebbet hallani, holott szép számmal akadnak ilyenek is. Az alábbi példában azt mutatjuk be a távfelügyeletünk által másodpercre pontosan naplózott eseményekkel, hogy hogyan akadályoztuk meg egy trafik eladójának megtámadását és az üzlet kirablását.

19:03:58 Távfelügyeleti központunk riasztásjelzést kapott egy általunk védett budapesti trafikból: az eladó veszélybe került, ezért megnyomta a pánikgombot.

19:04:37 Az egyik ügyeletes kézbe veszi az eseményt, így értesül az eladó veszélyhelyzetéről.

19:05:28 Az ügyeletes elindítja a járőröket.

19:13:07 A járőrök több mint 140 járműből álló flottánk révén kevesebb mint 10 perc alatt kiérkeznek a Budapest belterületén lévő trafikhoz, ahol megtalálják a két támadót. Sikeresen feltartóztatják őket, majd 19:21:11-kor rendőri intézkedést kérnek.

19:57:12 Kivonulóink visszaindulnak a pihenőbe, miután biztosították a helyszínt és megtörtént a jegyzőkönyvezés a rendőrség számára, és telefonon keresztül tájékoztatták a távfelügyeleti központunkat az esemény részleteiről.

Jól látszik, hogy mindössze percek teltek el a pánikgomb megnyomása és a kivonulószolgálat helyszínre érkezése között, melynek köszönhetően a támadókat elfogták, és sem személyi sérülés nem történt, sem anyagi kár nem keletkezett. Tény és való, hogy a biztonságtechnikai cégek mind hasonló eredményeket ígérnek, azonban ha a biztonságnak nem csak az ígéretére vágyik, hanem ehhez hasonló valódi eredményeket szeretne, válassza a Multi Alarm-ot!