fbpx
Nyugodtan szállhat be a liftbe, ha a Multi Alarm vészjelzőjét látja! – Sikertörténet # 8

Nyugodtan szállhat be a liftbe, ha a Multi Alarm vészjelzőjét látja! – Sikertörténet # 8

Valós esetek

Kövesse végig a havi 300 liftmentésünk egyikét, hogy ne utazzon többet félve a liftben!

Talán Önben is felmerült már a kérdés, hogy mi történne, ha megállna a lift. Persze, megnyomná a liftvészjelző gombját, de vajon hol, kinél szólalna meg a jelzés? Milyen gyorsan mentenék ki? Hogyan zajlana maga a mentési folyamat? És egyáltalán: tájékoztatná valaki a fejleményekről, vagy nem tehetne mást, mint csendben várna – akár a sötét – liftben?

Ha a Multi Alarm vészjelzője van beszerelve a liftbe, az alábbi esethez hasonló forgatókönyvre számíthat:

Egy apa és a gyermeke hazaérkezve beszállt a társasházuk liftjébe, ami az 5. emelet magasságában minden előzetes jel nélkül egyszer csak megállt. Az apa nem esett pánikba, azonnal megnyomta a vészjelző gombját, amin keresztül másodpercekkel később már a 24 órában elérhető távfelügyeletünk egyik diszpécserével beszélt. Kollégánk mindenekelőtt megnyugtatta őket, hogy intézzük a kiszabadításukat, és ha szeretnék, mindaddig vonalban marad és beszámol nekik a fejleményekről, amíg ki nem jutnak a liftből. Képzett liftmentő járőreink ekkor már úton is voltak, hiszen azonnal megkapták a vészjelzést és a társasház címét.

A vészjelző megnyomását követő 6. percben a járőrök megérkeztek a helyszínre, és elmondták a liftben rekedt személyeknek, mit fognak csinálni. Ezt követően nekiláttak a mentésnek, és 10 perc múlva sikeresen ki is szabadították őket a liftből.

Ha többet szeretne tudni a lift távfelügyeleti szolgáltatásunkról, olvassa el a tematikus aloldal tartalmát, vagy kérjen árajánlatot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Nem számít, hol van az ingatlan, mivel az ország bármely területén vállalni tudjuk a liftek távfelügyeletét saját fejlesztésű és a TÜV Rheiland által bevizsgált vészjelzőnk segítségével.

Válassza a Multi Alarmot, és nem kell többet a társasház liftjével foglalkoznia!