fbpx

Felhasználási feltételek

Tisztelt Látogató!

Ön most a Multi Alarm Zrt. hivatalos weboldalát olvassa.

Az oldal használata során Ön az alábbi pontokba foglalt feltételeket – függetlenül attól, hogy azokat olvasta-e vagy sem – elfogadja.

1. Felelősség az oldal tartalmáért

A honlapon található szakmai tartalmakat tapasztalattal rendelkező, felkészült biztonságtechnikai szakemberek készítették annak érdekében, hogy az olvasó a különböző biztonságtechnikai kérdésekben tájékozódhasson.

Ennek ellenére a honlapon szereplő cikkek, információk nem helyettesítik a szakszerű biztonságtechnikai tanácsadást és szakmai ajánlatot.

A honlapon szereplő információk értelmezése és hasznosítása az Ön felelőssége, így az ebből eredő esetleges károkért a honlap üzemeltetője vagy az egyes szerzők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Éppen ezért, mielőtt bármilyen konkrét kérdésben döntene, kérje ki biztonságtechnikai szakember tanácsát!

2. Szerzői jogok

Az oldal teljes terjedelmében szerzői jogvédelem alatt áll. A honlap üzemeltetője tulajdonosként vagy más címen jogosultként rendelkezik a honlapon található tartalmakkal (beleértve a szöveget, a képi- és hanganyagot is), amelyek jogi védelem alatt állnak.

Az üzemeltető tiszteletben tartja a szerzői jogokat, ezért az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékét. Amennyiben ennek ellenére az oldalon jogsértést tapasztal, kérjük, haladéktalanul értesítse az üzemeltetőt!

Az olvasó az oldalon található tartalmakat kizárólag saját felhasználásra mentheti el és/vagy nyomtathatja ki. Az oldalon található tartalmak ezt meghaladó felhasználásához az üzemeltető írásbeli hozzájárulása szükséges. Az oldal (vagy egy részének) másolása, sokszorosítása, bármilyen fel- vagy átdolgozása, illetve kereskedelmi forgalomba hozatala tilos.

Jogosulatlan felhasználás esetén az üzemeltető polgári jogi igényt terjeszthet elő, illetve büntetőeljárást kezdeményezhet.

3. Adatvédelem

Az üzemeltető védi a felhasználók adatait. Amennyiben az üzemeltető személyes adatokat is kezel, azt minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) előírásainak megfelelően teszi.

Az oldal egyes tartalmainak eléréséhez regisztráció szükséges. A regisztráció önkéntes, a regisztrációval a felhasználó hozzájárulását adja adatai kezeléséhez. A regisztrált adatokat az üzemeltető az Adatvédelmi törvényben foglaltak betartásával kezeli, és minden intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az adatokhoz jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá.

Az oldalra való belépéskor az üzemeltető a felhasználó számítógépének egyes paramétereiről, illetve IP címéről naplófilet készít. Az így kapott adatokat az üzemeltető kizárólag az oldal fejlesztésére, illetve a hirdetői célcsoportok pontosabb meghatározására használja fel.

4. Hivatkozások

Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon elhelyezett hivatkozások által elért tartalmakért abban az esetben sem, ha az olvasó az oldalon elhelyezett hivatkozáson keresztül érte el az adott tartalmat.

Megtisztelő számunkra, ha bárki a saját oldalán a honlapunkra mutató hivatkozást helyez el. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül azonban a jelen oldal vagy annak egy része más oldalakra nem illeszthető, mintegy sajátként feltüntetve.

Az üzemeltető minden esetben fellép, ha a jelen honlap felületére mutató hivatkozást törvénytelenül működtetnek, vagy másokat sértő oldalon helyeznek el és ezzel sértik vagy veszélyeztetik a jelen honlap jó hírnevét.

Megértését köszönjük! – Multi Alarm Zrt.