fbpx
Lift távfelügyelet

Lift távfelügyelet

Társasházak és lakásszövetkezetek számára az ország bármely területén vállalni tudjuk a liftek távfelügyeletét saját fejlesztésű és a TÜV Rheiland által bevizsgált vészjelzőnk segítségével. A mentés megvalósulhat a megrendelő által megadott mentőszemélyzet értesítésével, de a komplex (mentéssel kiegészített) szolgáltatást is jelentős lefedettséggel biztosítjuk a nagy létszámú saját kivonulószolgálatunk, illetve szerződéses partnereink segítségével.

A liftben rekedt utas által kezdeményezett vészjelzés a saját – Magyarországon egyedülálló és nemzetközileg is elismert szabvány szerint tanúsított – 24 órás távfelügyeletünkre érkezik.
Miután beérkezett a jelzés, ügyeleteseink rögtön telefonkapcsolatot létesítenek a liftben rekedt utassal, és a helyszínre küldik a mentésre kiképzett saját kivonulószolgálatunkat vagy az ügyfél által megjelölt mentőszemélyzetet. A helyszínen lévő mentést végző kollégáink folyamatosan tájékoztatják a távfelügyeletet a mentés kimeneteléről és a lift állapotáról, indokolt esetben pedig még videofelvételt is készítenek.

Amennyiben a felvonó a mentést követően üzemképtelen, vagy bármilyen más jel a javítás szükségességére utal, ügyeleteseink értesítik a lift karbantartóját vagy rendkívüli esetben az üzemeltetéséért felelős személyt.

A szolgáltatás havidíján kívül a számlafizetőt semmilyen egyéb költség nem terheli, mivel a GSM átjelzés forgalmi és előfizetési díjait cégünk fizeti.

Áraink a kialakítástól és az igényektől függően kerülnek meghatározásra, így kérjen árajánlatot, visszahívást vagy ingyenes és azonnali helyszíni felmérést!