fbpx

Rólunk

A Multi Alarm Zrt. számokban

 • 32 év tapasztalat,
 • 115.000 ügyfél,
 • 420 dolgozó,
 • 270 jármű által alkotott kivonulószolgálat,
 • 30.000 telepített rendszer,
 • több mint 2.200 településen kivonulószolgálat,
 • több mint 30.000 járműben GPS alapú
  flottakövetés vagy útdíj szolgáltatás,
 • 7.000 liftvészjelző,
 • 1.500 egészségügyi vészhívó.

Már az 1991-es alapítás óta elsődleges szempont volt számunkra az, hogy maximálisan kielégítsük ügyfeleink kifejezett és elvárt igényeit, ezért a vevő anyagi helyzetétől függetlenül az ár-érték arányban legideálisabb rendszert ajánljuk és telepítjük. Magától értetődő számunkra, hogy pontosan azt nyújtjuk, amit ígérünk: nincsenek apró betűs magyarázatok, csak minőségi szolgáltatás.

Fontosnak tartjuk, hogy a saját szigorú szabályainknak, illetve a hazai és nemzetközi elvárásoknak való teljes körű megfelelést külső szervezetek is elismerjék, ezért számos minősítéssel és tanúsítással rendelkezünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar jogszabályi kereteknél és előírásoknál jóval szigorúbb feltételeket szabunk a működésünknek. Ennek köszönhetjük például azt is, hogy távfelügyeletünk Magyarországon egyedülálló módon rendelkezik az Európai Unió távfelügyeletekre vonatkozó tanúsításával (EN 50518), melynek köszönhetően miénk Magyarország – nem csak legnagyobb és legmodernebb, de – minden szempontból egyedülálló távfelügyeleti központja.

Szakmai igényességre és korrekt munkavégzésre alapozva szolgáltatásaink minden fázisában egyre magasabb minőségi színvonalat kívánunk elérni, és így a konkurens vállalkozások elé leküzdhetetlenül magas mércét állítani. Céljaink megvalósulását megfelelően képzett munkatársaink és a tevékenységeinkért vállalt teljes körű garancia biztosítja.

Mindennek következtében a Multi Alarm Zrt. 30 éve kiemelkedő pozíciót tölt be Magyarországon a biztonságtechnika és a vagyonvédelem területén, egyaránt foglalkozik ingatlan-, gépjármű- és személyvédelemmel. Telepítünk és karbantartunk riasztó-, tűzjelző-, liftvészjelző-, beléptető- és kamerarendszereket, valamint az egészségügyi vészhívóhoz kapcsolódó szolgáltatásunkat is igénybe veheti. Az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek működését 24 órás távfelügyeleti- és kivonulószolgálattal tesszük teljessé. Védelmi funkciót ellátó eszközeinken és szolgáltatásainkon túl hosszabb ideje foglalkozunk GPS alapú nyomkövetéssel, melyet útdíjbevallásra is alkalmas eszköz segítségével valósítunk meg.