fbpx
GPS alapú járműkövetés

GPS alapú járműkövetés

A járműkövetés előnyei és jelentősége

A legtöbb gépjármű tulajdonos azt gondolja, hogy nyugodt lehet, ha gyárilag szereltek az autójába indításgátlót, sőt akár riasztót is, ám a jó nevű márkák típusai ellen elkövetett lopások bizonyítják, hogy előbb-utóbb minden tipizált védelmi rendszer feltörhető. Sajnos még az sem jelent biztos védelmet, ha egyedi indításgátlót szereltetünk be, hiszen az autók egy részét trailerrel lopják el, éppen ezért a GPS alapú járműkövetés az egyik legbiztosabb módszer.

Éppen ezért a magas fokú védelem érdekében a gyári rendszerektől eltérő biztonsági megoldások telepítését javasoljuk. Ezek az utólagosan telepített rendszerek a tolvajok számára ismeretlenek, ezért nem tudják alkalmazni a bejáratott módszereket. Mivel komoly kockázattal jár számukra egy ismeretlen rendszer hatástalanítása, ezért inkább másik járművet választanak.

Újabb lényeges szempont, hogy a megszólaló autóriasztók a téves riasztások nagy száma miatt csak bosszantják a környéken lakókat. Ha az autótulajdonos nem észleli járműve riasztójának hangját, más sem fog cselekedni a lopás megakadályozásának érdekében.

Nincs hát más megoldás, mint állandóan figyeltetni valakivel/valamivel a járművet, távfelügyeletünk pedig pontosan ezt teszi. A nap 24 órájában fogadjuk és feldolgozzuk a jelzéseket, valamint megfelelő módon intézkedünk rá, hogy mindig biztonságban tudhassa akár a friss jogosítvánnyal rendelkező gyermekét, vagy pánikgomb beépítésével azonnal pontos pozíciót kaphasson bajba jutott szerettéről.

járműkövetés

Szolgáltatásunk másik nagy előnye az, hogy internetböngészőből elérhető szoftverünk segítségével a nap bármely percében térképen láthatja a jármű aktuális helyzetét nem csak a számítógépéről, de mobilalkalmazásunk segítségével akár a telefonjáról is. Az állandó magas fokú védelmet indítástiltással, tiltott időben történő járműmozgás figyelésével és szabotázsjelzéssel (pl. ha megszüntetik az eszköz tápellátását) tesszük teljessé.

A GPS szolgáltatók között egyedülálló módon országos irodahálózattal rendelkezünk, ahol személyesen állunk ügyfeleink rendelkezésére. Telefonos GPS Support csapatunk munkatársai pedig várják ügyfeleink hívását, hogy mielőbb megkaphassák a szükséges információkat akár az eszköz-, akár a szoftverhasználatot illetően.

Érdekli a szolgáltatás? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Árajánlatvisszahívás

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

 

Referenciáink

1 / 1
"Gyors, megbízható és szakmailag kimagasló cégnek tartom Önöket."
Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.