fbpx
Egészségügyi vészhívó

Egészségügyi vészhívó

Az egészségügyi vészhívó előnyei

Egészségügyi vészhívó rendszerünk folyamatos biztonságot nyújt idős, beteg, mozgásukban korlátozott vagy egyedül élő emberek számára otthonukban, hiszen a vészjelzések kezelését és a szükséges intézkedéseket távfelügyeleti központunk éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is 24 órában biztosítja. A segélyhívó készülékről küldött jelzéseket távfelügyeleti központunknál garantáltan fogadja valaki, és a korábban megadott információknak megfelelően intézkedik a gondozott érdekében.

Az egészségügyi vészhívók általában olyan kisméretű készülékek, amelyek akár nyakba akasztva is hordhatóak, így mindig kéznél lehetnek, ráadásul csak egy gombot kell megnyomni rajtuk, így használatuk egyszerűbb, mint a telefonoké.

Családtagja, rokona számára úgy is kérhetik vészhívó szolgáltatásunkat, hogy nem állnak kapcsolatban segítségnyújtó szolgálattal. Ebben az esetben, ha az idős, beteg vagy egyedülálló személy megnyomja a vészhívó gombját, akkor azonnal értesítjük a megadott – akár civil – személyeket is. Nagyon fontos kiemelni, hogy a vészhívó szolgáltatás akkor tud jó hatásfokkal működni, ha több értesítendő személyt is megadnak, hiszen így távfelügyeleti diszpécsereink nagyobb eséllyel érik el valamelyiküket, amikor sorra hívják a megadott telefonszámokat.

További előnye szolgáltatásunknak, hogy a gondozottról minden egészségügyi szempontból fontos információt (betegségek, szedett gyógyszerek, allergia stb.) tárolunk, és ezeket szükség esetén – például a gondozott közreműködésének hiányában – átadjuk az ellátást végzőknek.

Érdekli a szolgáltatás?

ÁrajánlatvisszahívásIngyenes helyszíni felmérés

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

Referenciáink

1 / 1
"Maximálisan elégedettek vagyunk, biztonságban érezzük magunkat. "