fbpx
Távfelügyelet

Távfelügyelet

Miért nélkülözhetetlen a távfelügyelet?

A legjobb vagyonvédelmi rendszer is csak állandó távfelügyelettel nyújt valódi védelmet, hiszen a magas fokú biztonság megteremtéséhez nélkülözhetetlen a távfelügyelet, amely a nap 24 órájában fogadja és feldolgozza a beérkező jelzéseket, valamint megfelelő módon intézkedik rájuk, például a helyszínre küldi a kivonulószolgálatot. Habár sokan meg vannak győződve róla, hogy elég az, ha a helyszíni jelzés (sziréna/villogó) lehetőséget ad a közvetlen környezetben tartózkodóknak az azonnali reagálásra, ez az eseteknek csak elenyésző százalékában történik meg.

Miért válasszon minket?

  • Magyarországon egyedülálló módon rendelkezünk az Európai Unió távfelügyeletekre vonatkozó tanúsítványával (EN50518)
  • 32 év tapasztalat,
  • 115.000 aktív ügyfél,
  • 99,9%-os országos lefedettség,
  • Magyarország legnagyobb és legmodernebb távfelügyeleti központjával rendelkezünk,
  • kivonulószolgálatunk több mint 270 járműből áll,
  • 24 órás szerelői ügyeletet biztosítunk,
  • a tartalék energiaforrásoknak köszönhetően még vészhelyzet esetén is több napra biztosítva van az ügyelet tápellátása. Akár az egész városban is lehet áramkimaradás, a távfelügyelet akkor is zavartalanul működik tovább.
  • a távfelügyeleti központ védett terrortámadások (lövés, bomba- vagy gáztámadás) ellen, így pl. az összes ablakon golyóálló plexi található, illetve a héjszerkezete és valamennyi tartószerkezete legalább egy órán keresztül tűzálló.

Állandó távfelügyelet nélkül a legjobb riasztórendszer sem nyújt elegendő védelmet, hiszen a magas fokú biztonság és vagyonvédelem megteremtéséhez nélkülözhetetlen egy olyan szolgálat, amely a nap 24 órájában fogadja és feldolgozza a beérkező jelzéseket, valamint megfelelő módon intézkedik rájuk, például a helyszínre küldi a kivonulószolgálatot.

Távfelügyeletünk több olyan funkciót is nyújt ügyfeleink számára, melyek még szélsőséges esetekben is maximalizálják nem csak az ingatlan, de az ott tartózkodó személyek biztonságát is.

távfelügyelet

Szolgáltatási díjainkért tekintse meg díjtáblázatunkat!

Éves fizetési gyakoriság esetén 10% , féléves fizetési gyakoriság esetén pedig 5% kedvezményt biztosítunk!

ÁrajánlatvisszahívásIngyenes helyszíni felmérés

Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

Referenciáink

1 / 8
Az első ügyfelek egyike vagyunk Budapesten, és azóta is meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal.
2 / 8
Több mint 10 éve vagyok a Multi Alarm Zrt. ügyfele, egy teljesen korrekt és megbízható partner, amit nagyon fontosnak tartok.
3 / 8
"Maximálisan elégedett vagyok, nagy biztonság számomra a riasztó megléte. Köszönöm."
4 / 8
"1993 óta vagyok megelégedve a munkájukkal és szolgáltatásaikkal."
5 / 8
"Rendkívül gyors és szakszerű volt az ügyintézés minden eleme."
6 / 8
"Köszönjük e teljes felügyeletet, a cégünk maximálisan meg van elégedve. Köszönjük, hogy biztonságban érezhetjük magunkat!!!!!!"
7 / 8
"Kimagaslóan jó ügyfélszolgálat! Ügyfélbarát számlalevelek! Gratulálok!"
8 / 8
"Azon alkalmak során mikor kapcsolatom volt a céggel, bármely ügyben készségesen, kulturáltan, a lehető leggyorsabban oldották meg a felmerülő dolgot a kollégák, amit ezennel is köszönök!"
Aegon