fbpx
Riasztórendszer

Riasztórendszer

Mi az a riasztórendszer?

A riasztórendszer egy összetett védelmi rendszer, mely önmagában nem képes ugyan a betörés megakadályozására, de azonnal jelzi azt, és jelentősen mérsékli a vagyoni kár és a személyi sérülés esélyét. A riasztó rendszer akkor nyújt tökéletes védelmet, ha alkalmazásával egy időben a távfelügyeleti és kivonulási szolgáltatást is igénybe vesszük. A távfelügyeleti központ ugyanis a nap 24 órájában éjjel-nappal figyeli az ingatlantól érkező jelzéseket, és a jellegüknek megfelelő módon intézkedik rájuk.

 

Miért válasszon minket?

  • 32 éves tapasztalattal rendelkezünk,
  • 30.000 riasztó rendszert telepítettünk az évek során,
  • 24 órás szerelői ügyelet áll ügyfeleink rendelkezésére,
  • minden esetben a szokásokhoz és az igényekhez igazodó riasztórendszert alakítunk ki, mely valóban éjjel-nappal biztonságot nyújt,
  • gyors, precíz és felfordulásmentes munkavégzést biztosítunk,
  • eszközeink megfelelnek a szakmai szabványoknak,
  • dolgozóink mindegyike rendelkezik a jogszabály által előírt vagyonvédelmi rendszerszerelői vagy rendszertervezői szakképzettséggel, és kamarai tagsággal,
  • a világpiac vezető márkáit használjuk és
  • az ország legnagyobb minősített távfelügyeleti központjával rendelkezünk, melyet közel 115.000 ügyfél választott napjainkig.

Az árajánlat egyeztetése telefonon és egy személyes konzultáció keretein belül történik azért, hogy Ön teljes mértékben személyre szabott, egyedi szolgálgatást kaphasson az igényeinek megfelelően.

Kérjen árajánlatot most!

ÁrajánlatvisszahívásIngyenes helyszíni felmérés

Nézze meg legújabb mobilalkalmazásunkat, mellyel távolról is tudja kezelni MARK32-es riasztórendszerét!

Ha nem rendelkezik MARK32-es riasztórendszerrel, de kipróbálná az alkalmazást, akkor a kipróbálásához szükséges útmutatót itt tudja letölteni.

Download on the app store   Get it on google play

Referenciáink

1 / 8
Az első ügyfelek egyike vagyunk Budapesten, és azóta is meg vagyunk elégedve a szolgáltatásukkal.
2 / 8
Több mint 10 éve vagyok a Multi Alarm Zrt. ügyfele, egy teljesen korrekt és megbízható partner, amit nagyon fontosnak tartok.
3 / 8
"Maximálisan elégedett vagyok, nagy biztonság számomra a riasztó megléte. Köszönöm."
4 / 8
"1993 óta vagyok megelégedve a munkájukkal és szolgáltatásaikkal."
5 / 8
"Rendkívül gyors és szakszerű volt az ügyintézés minden eleme."
6 / 8
"Köszönjük e teljes felügyeletet, a cégünk maximálisan meg van elégedve. Köszönjük, hogy biztonságban érezhetjük magunkat!!!!!!"
7 / 8
"Kimagaslóan jó ügyfélszolgálat! Ügyfélbarát számlalevelek! Gratulálok!"
8 / 8
"Azon alkalmak során mikor kapcsolatom volt a céggel, bármely ügyben készségesen, kulturáltan, a lehető leggyorsabban oldották meg a felmerülő dolgot a kollégák, amit ezennel is köszönök!"
Aegon