fbpx
Tévhitek és tények 4.

Tévhitek és tények 4.

Tévhitek és tények

„Egy árkalkulátor segítségével simán ki tudom számolni, hogy mennyibe fog kerülni a riasztóm.”

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy minden riasztórendszer egyedi. Nincs kőbe vésve, hogy helységenként egy mozgásérzékelőre van szükség, és az sem feltétlenül igaz, hogy elegendő kizárólag a bejárati ajtót védeni. Az egyetlen alapszabály az, hogy mivel csak a bekapcsolt riasztó hatásos, ezért minden esetben olyanná kell tenni a rendszert, hogy kényelmes és magától értetődő legyen akár az éjszakai használata is.

Nem csak azért van szükség egy profi cégre, mert szakszerűen be tudja szerelni az eszközöket, de azért is, mert szakértő a tervezésben. Tervezéskor ugyanis számos olyan szempontot is figyelembe kell venni, melyekre képtelenség a távolból rákérdezni. Ilyen pl. a vezetékezés megoldhatósága, a közlekedési szokások (ki, mikor és melyik bejáratot használja), az éjszakai szokások (pl. számít, ha valaki rendszeresen kimegy éjjelente inni a konyhába), a háziállat mérete és viselkedése, illetve az is lényeges, hogy melyik ablakot mikor és mennyire szokták kinyitni.

Teljesen mindegy hát, hogy hány kérdésből áll a kalkulátor, csak hatalmas szerencsével lehet ennyi információ alapján reális árat mondani. Kérje inkább ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy egyedi, hiteles és pontos árajánlatot kapjon!