fbpx
Még kikapcsolt riasztó mellett is számíthat ránk! – Sikertörténet #2

Még kikapcsolt riasztó mellett is számíthat ránk! – Sikertörténet #2

Valós esetek

2014. május 11-én betörtek egy budapesti színesfém kereskedésbe. Ha be lett volna kapcsolva a riasztórendszer, akkor távfelügyeletünk azonnal értesült volna az eseményről, így azonban a szomszéd értesítette a telephely tulajdonosát, aki szerencsére azonnal tudta, mit kell tennie.

12:29:56 A telephely tulajdonosa felhívja távfelügyeletünket, és kéri, hogy azonnal menjünk az ingatlanához, mert betörtek hozzá.

12:33:47 Járőreink kevesebb mint 4 perc alatt a helyszínre érkeznek, és látják, hogy az épület oldallemezét felhajtva jutott be a két elkövető, akik még mindig a helyszínen tartózkodnak.

12:37:03 Járőreink rendőri segítséget kérnek, így végül az egyik elkövetőt egyedül nekik, a másikat pedig a rendőrökkel közösen sikerül elfogniuk. A zsákokba összekészített tárgyak épségben a telephelyen maradtak, és mindössze kb. 10.000 forint értékű rongálási kár keletkezett.

Az eset után a következő köszönőlevelet kaptuk:

„Tisztelt Multi Alarm Zrt. !

Köszönettel tartozunk Önöknek a hétvégén /2014.05.11-én 12:00-kor/ a … szám alatti telepünkön történt betörés elkövetőinek a gyors elfogásában való közreműködésükért. A helyszínre érkező járőrök sikeresen feltartóztatták az elkövetőket az általuk értesített rendőrség kiérkezéséig.

Tisztelettel : …

-Ügyvezető igazgató-„